Etusivu | Taitokeskukset | Taitoshop | Kurssit | Näyttelyt | Kästyöpassi | Karjala-mallisto | Käsityökoulu | Yhteystiedot

 


  


 Päivitetty 29.07.2019

TAITOKESKUS LIEKSA

Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimitse
tai käymällä Taitokeskuksessa.

Pielisentie 22, 81700 Lieksa.
lieksa(at)taitopohjoiskarjala.fi
Puh. 050 315 6953

Avoinna ma-pe
9.30-16.30
Toukokuussa lauantaisin klo 10-14

SYKSYN 2019 KERHOT

joka toinen maanantai 9.9. alkaen klo 10–13.

TAITO-SENIORIKERHO

Kerhomaksu 11 €/kerta + materiaalit käytön mukaan. Kerhoon yhdistyksen Kästyöpassilla (85 €/ vuosi) 10 kertaa maksutta. Senioreiden käsityökerhossa opitaan kahvikupin ja iloisen seurustelun lomassa uudet ideat käsityötekniikoihin.

SYKSYN 2019 TAITOKURSSIT

pe 13.9.
klo 17–20

RYIJYKURSSI -SUOMEN KÄSITYÖN YSTÄVÄT
Kurssimaksu 59 €. Kurssimaksu sisältää luennon, opetuksen ja Startti-ryijypaketin sekä kahvitarjoilun. Tule ompelemaan Startti-ryijyä ja kuuntelemaan luentoa Suomen käsityön ystävien ryijyistä. Ryijypakettia on mahdollista saada yksilöllisissä sävyvaihtoehdoissa, puna-, sini-, vihreä- tai harmaasävyisenä. Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista Taitoliiton sivujen kautta www.taito.fi.

ti 24.9.
klo 18–21

SEINÄKORISTEET MAKRAMEE-TEKNIIKALLA
Kurssimaksu 50 €.
Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit, sekä kahvitarjoilun. Makrameen uudet tuulet. Pientä tai isompaa, siroa tai rouheaa: makramee-tekniikalla valmistuu kaunis seinäkoriste. Valitse mieleinen malli toteutettavaksi.

la 5.10.
klo 11–15

KUDOTAAN HUIVI MATKAKANGASPUILLA
Kurssimaksu 75 €. Kurssimaksu sisältää materiaalit 45 x 250 cm huiviin. Tule tutustumaan kevyiden matkakangaspuiden mahdollisuuksiin. Kurssilla pääset nauttimaan kutomisen ilosta ja saat valmiiksi takuulämpimän villahuivin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko huivisi pohjaksi tumman vai vaalean langan. Väri-ilotteluun päästään käsiksi kutoessa!

ti 8.10.
klo 18–21

MINIRYIJY
Kurssimaksu 40 €.
Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit, sekä kahvitarjoilun. Kurssilla suunnittelemme ja kudomme mini-seinätekstiilin pienellä kudontakehyksellä käyttäen erivahvuisia lankoja. Pujottele, poimi, solmi ryijynukkaa tai vain leiki väreillä!

ti 12.11.
klo 18–21

PAPERIPITSIKRANSSI
Kurssimaksu 42 €.
Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit, sekä kahvitarjoilun. Metallilangasta ja pellavapaperista saadaan herkän pitsinen kranssi, joka valaistaan LED-valojen avulla kodin tunnelmanluojaksi.

ti 26.11.
klo 17–21

TONTTUKURSSI
Kurssimaksu 40 €.
Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit, sekä kahvitarjoilun. Vanhan ajan joulutunnelmaa luomaan valmistetaan noin 30 cm korkea vaatetettu tonttu, jolla on liikuteltavat jäsenet.

TILAUS- JA TYÖHYVINVOINTIKURSSIT
taitoa • uuden oppimista • yhdessäoloa
Taito Pohjois-Karjala ry tarjoaa monipuolisia tilauskursseja kaveriporukoille ja työyhteisöille virkistykseksi ja työhyvinvoinnin tukemiseksi. Tilauskurssit sisältävät hauskaa yhdessäoloa, irtautumista kiireistä ja luovaa tekemistä. Aiheen voi valita valmiista kurssivalikoimasta tai se suunnitellaan ryhmän toivomusten mukaisesti.

TAITO-KÄSITYÖKOULU KÄSSÄ
Kässässä annetaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista käsityön opetusta 7-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kässän lukukausi alkaa syksyisin syyskuussa ja keväisin tammi-helmikuun vaihteessa. Aloittavat oppilaat sijoitetaan ryhmiin oppilaan ikä ja taidot huomioon ottaen.

Yhteiset sekä teemaopinnot 1-6
maanantaisin 2.9. alkaen klo. 14.30–17.

Lukukausimaksut:
Yhteiset opinnot 1-4 75 € + materiaalit alk. 40 €
Teemaopinnot 5-6 105 € + materiaalit alk. 50 €

Syysloma viikolla 42.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Taitokeskuksesta
Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää, ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan kurssilla. Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun.

Osa kursseistamme toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.