Etusivu | Taitokeskukset | Taitoshop | Kurssit | Näyttelyt | Kästyöpassi | Karjala-mallisto | Käsityökoulu | Yhteystiedot

 


  


 
Päivitetty 31.03.2020

TAITOKESKUS ILOMANTSI

Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä Taitokeskuksessa.

Kauppatie 26, 82900 Ilomantsi.
ilomantsi(at)taitopohjoiskarjala.fi
Puh. 050 315 6950

Viranomaisten koronaviruksen johdosta antamien määräysten ja suositusten vuoksi taitokeskus on toistaiseksi suljettu.

Tiedotamme, kun avaaminen on jälleen mahdollista.

 

 

KEVÄÄN 2020 KERHOT

torstaisin, joka toinen viikko
klo 17–20 alkaen 16.1.
Kevään viimeinen kokoontuminen 23.4. 
OMPELUKERHO
Kerhossa valmistetaan vaatteita, asusteita ja sisustustekstiilejä ompelemalla. Omia ideoita ja keskeneräisiä töitä voi myös valmistaa kerhon puitteissa. Kerhon sisältö suunnitellaan tarkemmin yhdessä osallistujien kiinnostusta vastaavaksi.

Kerhomaksu 12 €/kerta + materiaalit käytön mukaan. Kerhoon yhdistyksen Kästyöpassillalla (85 €/vuosi) 8 kertaa maksutta. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen kerhopäivää.

 

KEVÄÄN 2020 TAITOKURSSIT

pe 28.2.
klo 17–20 ja
la 29.2.
klo 10–14

KUDOTAAN HUIVI MATKAKANGASPUILLA
Kurssimaksu 75 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit 45 x 250 cm:n huiviin sekä kahvitarjoilun. Tule tutustumaan kevyiden matkakangaspuiden mahdollisuuksiin. Viikonlopun aikana pääset nauttimaan kutomisen ilosta ja saat valmiiksi takuulämpimän villahuivin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko huivisi pohjaksi tumman vai vaalean langan. Väri-ilotteluun päästään käsiksi kutoessa! Ilmoittaudu 21.2. mennessä.

To 26.3.
klo 17–21

NUOTTA VERKKOKASSI
Kurssimaksu 48 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit ja työvälineen verkkosolmujen tekoon, sekä kahvitarjoilun. Kesän uusi kauppakassi valmistuu virkkaamalla ja verkkosolmuilla. Ilmoittautumisen yhteydessä saat aloituspaketin, jonka ohjeen mukaan valmistat verkkokassin pohjaosan ennen kurssia. Kurssi sopii virkkauksen perusteet osaaville.
Ilmoittaudu 19.3. mennessä.

to 16.4.
klo 17–20

PUINEN HELMI VUOLEMALLA
Kurssimaksu 35 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen, puukon ja materiaalit sekä kahvitarjoilun. Kurssilla tutustutaan oikeaan vuolemistekniikkaan ja valmistetaan kaunis puuhelmi.

ti 5.5. ja
to 7.5.
klo 17–20

TUNIKA OMPELEMALLA
Kurssimaksu 40 €, sisältää ohjauksen ja kahvitarjoilun. Ompelun iloa! Tunika on kevään monikäyttöisin vaate. Ehtan Pop Up –kangasmyynti Taitokeskuksessa kurssin aikana. Kankaat ovat helppohoitoisia ja miellyttäviä joustavia luomupuuvillakankaita. Kurssilaisten käytössä on rajallinen määrä saumureita ja ompelukoneita. Voit ottaa myös omat koneet mukaan. Ilmoittaudu 28.4. mennessä.

la 23.5.
klo 14–17.

BETONIKORISTEITA PUUTARHAAN
Kurssimaksu 35 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit, sekä kahvitarjoilun. Sekoittele massaa ja valuta sitä muotteihin tai uita pitsiliinoja betonimassaan ja valmista upeita ruukkuja. Betonitöiden tekeminen on kivaa, ulkona tehden sotku ei haittaa ja lopputulos ilahduttaa. Käytössä on myös silikonimuotteja eläinaiheilla. Ilmoittaudu 15.5. mennessä.

Järjestämme haluamanne kurssin juuri teille sopivaan aikaan. Kerää vähintään viiden kaverin porukka ja varaa kurssi! Ota rohkeasti yhteyttä!

Järjestämme kursseja myös yhteistyössä Ilomantsin kansalaisopiston kanssa. Näiden kurssien tiedot löydät kansalaisopiston julkaisusta.

TILAUS- JA TYÖHYVINVOINTIKURSSIT
taitoa • uuden oppimista • yhdessäoloa
Taito Pohjois-Karjala ry tarjoaa monipuolisia tilauskursseja kaveriporukoille ja työyhteisöille virkistykseksi ja työhyvinvoinnin tukemiseksi. Tilauskurssit sisältävät hauskaa yhdessäoloa, irtautumista kiireistä ja luovaa tekemistä. Aiheen voi valita valmiista kurssivalikoimasta tai se suunnitellaan ryhmän toivomusten mukaisesti.

TAITO-KÄSITYÖKOULU KÄSSÄ
Kässässä annetaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista käsityön opetusta 7-13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kässän lukukausi alkaa syksyisin syyskuussa ja keväisin tammi-helmikuun vaihteessa. Aloittavat oppilaat sijoitetaan ryhmiin oppilaan ikä ja taidot huomioon ottaen.

Yhteiset opinnot 1-4
tiistaisin 14.1. alkaen klo 14.30–16
 
Teemaopinnot 5-6
tiistaisin 14.1. alkaen klo 14.30–17.

Lukukausimaksut:
Yhteiset opinnot 1-4 75 € + materiaalit alk. 40 €
Teemaopinnot 5-6 105 € + materiaalit alk. 50 €

Talviloma viikolla 10.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Taitokeskuksesta
Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää taitokeskuksiin, ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan kurssilla ja se sisältää ohjauksen ja työvälineiden käytön. Taito Pohjois-Karjala ry:n jäsenet saavat yhdistyksen omilla kursseilla kurssimaksuista -10%.

Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun.

Maksuvälineenä käyvät myös Edenred-virike, ePassi, Tyky+ ja Smartum.

Osa kursseistamme toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.