Etusivu | Taitokeskukset | Taitoshop | Kurssit | Näyttelyt | Kästyöpassi | Karjala-mallisto | Käsityökoulu | Yhteystiedot

 

 
 
Käsityöohjeita
taito.fi
 

 


Päivitetty 14.01.2021

TAITOKESKUS ILOMANTSI

Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä Taitokeskuksessa.

Piirolan piha, Kauppatie 26, 82900 Ilomantsi.
ilomantsi(at)taitopohjoiskarjala.fi
Puh. 050 315 6950

Avoinna ma-to 10-17
 

KEVÄÄN  2021 TAITOKURSSIT

La 16.1. ja la 6.2.
klo 10.30-14.30
MYSTEERIVILLASUKAT MAGIC LOOP -TEKNIIKALLA
Kurssilla neulotaan mysteeriohjeella villasukat Magic loop -tekniikkaa hyödyntäen, näin valmistuu kaksi sukkaa yhtä aikaa. Ensimmäisellä kurssikerralla aloitetaan sukan neulominen ohjeen mukaisesti. Kurssipäivien välillä neulotaan itsenäisesti seuraavan kurssikerran vaiheeseen saakka. Toisella kerralla jatketaan neulomista. Neulontatahdista riippuen työn viimeistely tehdään joko kurssin aikana tai kotona kurssin päätyttyä. Mukaan tarvitset 120-150cm pitkät 3½ pyöröpuikot. Puikkoja on saatavilla myös kurssipaikalla. Kurssi sopii jo neulontaa harrastaneelle ja perustaidot hallitsevalle. Ohje on tätä kurssia varten suunniteltu.
Kurssimaksu
65 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit sekä kahvitarjoilun.

 

La 20.3.
klo 10.30-14.30

ISTUINALUNEN TAI KOTELO ÄLYLAITTEELLE GREENCRAFT -HUOVASTA
Kurssilla valmistetaan lämmin ja pieneen tilaan mahtuva istuinalunen retkikäyttöön tai älylaitetta suojaava lämmin kotelo. Kurssimateriaalina on ekologinen Green Craft -kierrätyshuopa.
Kurssimaksu 35 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit sekä kahvitarjoilun. Kurssi sopii myös lapsille, jotka voivat osallistua kurssille yhdessä aikuisen kanssa.

 

La 17.4.
klo 10.30-14.30

PIENI SEINÄTEKSTIILI TUFTAUSNEULA – ELI PUNCH NEEDLE -TEKNIIKALLA
Maailmalla sydämiä valloittanut punch needle- eli tuftausneulatekniikka on helppo tapa valmistaa lenkkinukkaista tai aivan sileää pintaa. Kurssilla tutustutaan neulan käyttöön kirjontakehykseen sopivan työn muodossa. Tuftausneulan voit lunastaa itsellesi erilliseen hintaan.
Kurssimaksu 40 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit sekä kahvitarjoilun.

 

La 15.5.
klo 10.30-14.30

BETONIKORISTEITA PUUTARHAAN
Sekoittele massaa ja valuta sitä muotteihin, uita pitsiliinoja betonimassaan ja valmista upeita ruukkuja tai muotoile oma puutarhatonttu. Betonitöiden tekeminen on kivaa, ulkona tehden sotku ei haittaa ja lopputulos ilahduttaa.
Kurssimaksu 40 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit sekä kahvitarjoilun.

 

Järjestämme kursseja myös yhteistyössä Ilomantsin kansalaisopiston kanssa. Näiden kurssien tiedot löydät kansalaisopiston julkaisusta.

TILAUS- JA TYÖHYVINVOINTIKURSSIT
taitoa • uuden oppimista • yhdessäoloa
Taito Pohjois-Karjala ry tarjoaa monipuolisia tilauskursseja kaveriporukoille ja työyhteisöille virkistykseksi ja työhyvinvoinnin tukemiseksi. Tilauskurssit sisältävät hauskaa yhdessäoloa, irtautumista kiireistä ja luovaa tekemistä. Aiheen voi valita valmiista kurssivalikoimasta tai se suunnitellaan toivomustenne mukaisesti
juuri teille. Kerää vähintään viiden henkilön porukka ja varaa kurssi! Ota rohkeasti yhteyttä!Lisätietoja ja ilmoittautuminen Taitokeskuksesta
Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää taitokeskuksiin, ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan kurssilla ja se sisältää ohjauksen ja työvälineiden käytön. Taito Pohjois-Karjala ry:n jäsenet saavat yhdistyksen omilla kursseilla kurssimaksuista -10%.

Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun.

Maksuvälineenä käyvät myös Edenred-virike, ePassi, Tyky+ ja Smartum.

Osa kursseistamme toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.